Raamhorren

Een échte Unilux raamhor

Unilux raamhorren kunnen altijd gerepareerd worden en dat verlengt de levensduur. Montage van een hor voor raam is soms mogelijk op-de-dag (op het kozijn) en soms in-de-dag (in het kozijn); wat voor jou de beste oplossing is, is altijd afhankelijk van jouw kozijn en raam. Maak daarom hierboven je keuze voor het type raam dat je hebt. Wij zorgen altijd voor een raamhor op maat!

Daarnaast hebben we verschillende soorten horren voor een raam:

Een plisséhor voor het raam

In een plisséraamhor vouwt het gaas op. Een voordeel is dat het minder ruimte inneemt en zeer duurzaam is. Daarnaast is deze raamhor ideaal in het dagelijks gebruik, je schuift de raamhor open en hij blijft staan op de gewenste stand. Je schuift deze hor daarna weer terug voor je raam.

Vaste hor voor raam of inklemhor

Het gaas in deze raamhor zit opgespannen in een frame. Deze vaste hor klik je gemakkelijk zonder te schroeven in je kozijn en is ideaal voor draaikiep-ramen.

Een rolhor voor je raam

Hier rolt het gaas op in een cassette. Een voordeel is dat deze raamhor minder ruimte inneemt. De Super+ is een luxe versie, de budget variant is de Comfort.

Raamhor kopen bij Quicktrade

Als je op zoek bent naar een raamhor, ben je bij quicktrade aan het juiste adres. Wij bieden verschillende soorten raamhorren, voor diverse typen ramen. En wij bieden altijd maatwerk. Zo vind je altijd een passende raamhor voor in jouw kamer. Heb je vragen over onze producten? Dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Onze raamhor specialisten helpen je graag verder.

En we komen graag gratis en vrijblijvend bij u langs voor advies en inmeten.

Raamhorren worden in tegenstelling tot hordeuren dagelijks slechts enkele malen gebruikt. Dat betekent niet dat als je een raamhor kopen gaat, je niet op zoek bent naar de beste kwaliteit. Iedere Unilux raamhor is van recyclebaar aluminium, met UV bestendige kunststof onderdelen, bovendien kan een Unilux raamhor altijd gerepareerd worden om zo de levensduur te verlengen. Het horrengaas voor het raam is zo doorzichtig mogelijk, om het uitzicht niet te belemmeren. Montage is altijd zowel mogelijk op-de-dag (op het kozijn) als in-de-dag (in het kozijn); wat voor jou de beste oplossing is, is altijd afhankelijk van jouw kozijn en raam. Gelukkig maken we altijd jouw hor op maat! 

Vragen? Neem contact met ons op.